Çağrı Merkezi
Anasayfa > Blog > 2023'te Yenilikçi İş Modelleri ile ZELENA Her Zaman Olduğu Gibi Yine Sizinle
Blog
2 Şubat 2023

2023'te Yenilikçi İş Modelleri ile ZELENA Her Zaman Olduğu Gibi Yine Sizinle

Group Zelena Profesyonel Peyzaj Hizmetleri ailesi olarak sektörde her zaman yenilikçi ve modern hizmet anlayışı ile çalışmaktayız. Bu sefer "Yeni Nesil İş Modelleri" ile birlikte yine sektörde Genç ve Dinamik bir ekip olarak hizmet etme anlayışımıza bir yenisini katıyoruz. İşte yeni iş modellerimizin detayları.

1) PROJE MÜŞAVİRLİĞİ İŞ MODELİ 

  • "SİZ SADECE HAYALLERİNİZİ ANLATIN, PROJELENDİRMEYİ DERT ETMEYİN" 
  •  
  • Peyzaj çalışmalarında akıllara gelen yegane şey peyzaj uygulamaya esas hazırlıklar ve çalışmalardır. Peyzaj Mimarının asıl sorumluluğu planlama/proje aşamaları ile başlar, danışmanlık ve uygulama aşamaları ile devam eder. Bir projenin gerçek anlamda çalışması, doğru şekilde işlemesi herkes tarafından istenilen bir durumdur. Peyzaj çalışmalarında amaç doğal ve kültürel alanları harmanlayarak insan odaklı eşsiz ve keyifli doğa koşulları oluşturmaktır. Peyzajların ekolojik sağlığının sürdürülebilir olması, korunması, gelişmesi ve yönetimi gibi süreçlerin takip ve kontrolünü peyzaj mimarları tarafından sağlanır. İşte bu noktasında Peyzaj Mimarları, Müşavirlik hizmeti kapsamında kentsel veya kırsal peyzaj yönetimi konularında fikir üretimi, projelendirme, uygulama, izleme, denetleme ve danışmanlık hizmetlerini verir.

Group Zelena Profesyonel Peyzaj Hizmetleri Ailesi olarak, Sakarya ve Kocaeli Bölgesinde Peyzaj Mimarları Odasına kaydı ile gerek ruhsat projeleri gerekse ihaleye esas dosya hazırlıkları konusunda imza yetkili ofis olarak hizmet vermekteyiz. Alanında uzman ve dinamik ekibi ile, tüm planlama, tasarım, modelleme, uygulama ve danışmanlık hizmetlerini “Hizmet Sözleşmeleri” ile güvenli bir şekilde satın alabilir ve sizde bu yeşil ailenin en güzel parçası olabilirsiniz.

Proje Müşavirliği Kapsamında verdiğimiz hizmetlerin bazıları şunlardır;

  1. Peyzaj Ruhsat Projesi 
  2. İhaleye Esas Peyzaj Proje Hazırlıkları
  3. Bitkisel Peyzaj Tasarımı ve Projelendirmesi
  4. Yapısal Peyzaj Tasarımı ve Projelendirmesi
  5. Otomatik Sulama Sistemi ve Drenaj Projelendirmesi
  6. Peyzaj Proje Tasarımı, Alan Modellemesi ve 3D Görsellendirme
  7. 3D Render, Animasyon, Kurgu ve post-production hizmetleri
  8. Havuz, Şelale, Biyolojik Gölet ve Islak Alan Projelendirmesi

2) DANIŞMANLIK İŞ MODELİ 

"PROJELERİNİZİN SATIN ALMALARINI VE UYGULAMA SAFLARINI DÜŞÜNMEYİN, SİZİN YERİNİZE BİZ TÜM KONTROL VE KABULLERİ YAPIYORUZ"


Danışmanlık iş modeli, peyzaj projelerinde nihai sonuç için tanımlanmış hedefler göz önünde bulundurularak, projelerin gerek tasarım süreçlerine gerekse uygulama süreçlerine rehberlik oluşturmak için geliştirdiğimiz çözüm aracıdır.
Peyzaj Danışmanlık İş Modeli ; projelerimizde arzu edilen tema , belirlenen bitki ve alan kullanım durumu ile belirli bir bütçe ve belirli bir tarihe kadar başarıyla tamamlanması gerekli tüm operasyonların organizasyonunu gerektirir.  Aynı zamanda çalışmalar tamamlandıktan sonra, fizibilite ve iş planı çalışmaları ile sürecin desteklenmesi ile birlikte istikrarlı bir yol haritası çizilip, hedeflere ulaşacağınız proje bazlı danışmanlık hizmetidir. Geliştirdiğimiz bu iş modelinde sizlerin peyzaj projelerinizde ihtiyacınız olan veya olacak tüm satın alma , tasarım, uygulama ve uygulama isçiliklerinde sizinle birlikte karar vermeye ve süreci yönetmeye hazırız. Uzun vadeli sürmesi planlanan tüm çalışmalarınızda en ekonomik ve en tasarruflu iş modeli ile yanınızdayız. 

Danışmanlık İş Modeli Kapsamında verdiğimiz hizmetlerin bazıları şunlardır;

  1.  Tüm Peyzaj tasarım projeleri, uygulama projeleri, aplikasyon proje süreçlerinin danışmanlıkları,
  2.  Tüm peyzaj uygulama projelerinin doğru aplikasyonu, uygulama aşamalarının takibi, satın alma süreçleri ve takipleri, kalite kontrol ve rapor hazırlıkları danışmanlıkları,
  3. Peyzaj uygulamaları yapılmış alanların sağlık raporlarının çıkarılması ve bakım süreçleri için raporların yazılması konusunda danışmanlık hizmeti
  4. Bahçe Market, Süs Bitkileri Üretim Tesisleri, Fidanlık gibi tesislerin kurulum ve işletme danışmanlıkları
  5. Yeşil Alan Bakım Raporlaması ve Bakım Takipleri Danışmanlığı

3) ANAHTAR TESLİM İŞ MODELİ 

"BİR SÜRÜ USTAYLA, TAŞERONLA UĞRAMANIZA GEREK YOK, ANAHTAR TESLİM İŞ MODELİ İLE HER İŞİNİZ BİZİMLE GÜVENDE"

 

En iyi bildiğimiz ve yapmaktan keyif aldığımız şeylerden bir tanesi de projelerinin ZELENA EKİBİ tarafından hazırlandığı çalışma alanlarının uygulamalarını yapmaktır. Bu yapılan uygulama çalışmaları esnasında yaşadığımız mesleki hazzı, uygulama sonrası sizlere yaşatmak ve hissettirmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz.
Bitkisel proje uygulaması, Yapısal Proje Uygulaması, Otomatik Sulama Sistemi ve Drenaj Proje Uygulamaları gibi bir çok konuda işinde tecrübeli ekibimizle hizmet veriyoruz. Hem projelerini hazırlıyoruz hem de projenin birebir aplikasyonlarının yaparak uygulama başarımızı artırmayı hedefliyoruz. Sakarya ve Kocaeli Bölgeleri başta olmak üzere bir çoğu şehirde peyzaj uygulamaları yapıyoruz. Gücümüzü geçmişimizden ve bunun getirdiği tecrübelerden alıyoruz. Bu sayede yapmış olduğumuz işlerde daha temkinli ve daha az hata ile sonuca ulaşıyoruz. Asıl gayretimiz ticari müşterilerimizin projelerindeki başarısını devam ettirmek, bireyler müşterimizlerimizde en yüksek keyif ve hazzı almalarını sağlamak, kamu müşterimizlerde etki alanında oluşacak memnuniyeti en yüksek seviyeye çıkartmaktır. 

Anahtar Teslim İş Modeli Kapsamında verdiğimiz hizmetlerin bazıları şunlardır;

  1. Bitkisel Proje Uygulaması
  2. Yapısal Proje Uygulaması (Sert Zemin imalatları)
  3. Otomatik Sulama Sistemi ve Drenaj Uygulaması
  4. Havuz Uygulamaları,
  5. Peyzaj Bakım Uygulamaları
  6. Uygulama Aşamalarının Tamamına İlişkin Detaylı Çalışma

 

Sizlerle daha profesyonel ve daha doğru çalışabilmek için 2023 Yılı planlamalarımızda bir çok farklı iş modeli planlamaları yaptık. Biz başarımızı sizlerin başarısına bağlıyoruz. Kaliteli projelerin ve kaliteli bahçelerin o kaliteyi bize vizyon olarak yükleyen siz değerli çözüm ortaklarımız ile birlikte geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu sorumluluğu taşımak için Zelena'ya yakışan tüm görevleri yerine getirmek için hazırız.
Genç, Dinamik ve yeni nesil bir çalışma anlayışı ile Group Zelena Peyzaja Dair Tüm Çözümleri ile sizinle birlikte.